căutare personalizată

sâmbătă, 27 februarie 2010

Vise si interpretarea lor

Vise si interpretarea lor
Foarte rar ne amintim ce am visat, dar cand o facem, visele ne pot oferi o intelegere a problemelor care s-au ascuns adanc in mintea noastra si sa ne ofere solutii dilemelor pe care nu le putem rezolva cand suntem constienti. Va prezentam cele mai intalnite vise care se bazeaza pe frici ascunse si care ne ofera solutii.
Te visezi in cadereAcesta este unul din cele mai intalnite vise si adesea indica o frica adanc inradacinata. Cand visezi ca esti urmarit de un monstru invizibil si de care iti e frica, acestea sugereaza o anxietate secreta care te necajeste. Cand te visezi in cadere si iti e frica, este un semn clar de nesiguranta.
In viata ta amoroasa…Acest vis de multe ori inseamna o neintelegere intre tine si iubitul tau, aceasta cauzandu-ti un teribil sentiment de nesiguranta in legatura cu relatia. Ai putea sa te simti fara ajutor din cauza suspiciunii de infidelitate sau pentru ca il banuiesti pe iubitul sau sotul tau ca ar vrea sa te paraseasca. Cand visezi asa ceva, forteaza-te sa te intorci si sa infrunti orice monstru te urmareste. Daca te visezi in cadere, amortizeaza caderea imediat. Aceasta iti va da un sentiment de incredere in subconstientul tau, ceea ce va avea efecte pozitive in viata ta.In viata ta de la serviciu…Cand te visezi in cadere inseamna pierderi majore sau dezamagiri care iti cauzeaza anxietate. S-ar putea sa te simti speriat de o noua sarcina sau de un nou loc de munca. Sau s-ar putea sa te simti inferior colegilor tai. Cand vei fi capabil sa iti infrunti temerile, fie in vis sau in realitate, increderea ta la serviciu va fi de asemenea in crestere.Cand visezi animaleDomestice sau salbatice, sugereaza dorinta de a fi iubit si ingrijit. Te simti intr-un fel neiubit si chiar ingrijorat ca cineva incearca sa scape de tine. “Complexul tau de victima” se manifesta in visele cu animale.
In viata ta amoroasa…Sugereaza singuratate si timiditate, care te retine din a-ti gasi sufletul pereche. De asemenea, iti exprimi foarte greu sentimentele. Daca te afli in aceasta situatie, ia-ti un animal de companie ? un caine, o pisica sau un iepure. Visul tau iti ofera o solutie perfecta caci animalul tau de companie iti va umple viata cu energie pozitiva care iti aduce noroc in relatii.
In viata ta de la serviciu…Visul tau iti spune sa intaresti relatiile cu colegii tai si sa suprimezi suspiciunea ca cineva este impotriva ta. Este posibil sa te simti defensiv in legatura cu ceva sau cineva. Daca asa te simti de obicei, asteapta ajutorul de la un prieten inaripat. Investeste intr-o imagine cu un cocos pe care sa o asezi pe biroul tau. Asta te va face sa te simti mai bine si daca exista persoane care creeaza probleme, cocosul te va ajuta sa inlaturi astfel de energii.Cand visezi pe cineva faimosAcesta este un vis esential care reveleaza o dorinta ascunsa de a avea un iubit sau un prieten destul de celebru. De asemenea arata ca ai ambitii ascunse si ca in secret visezi sa dobandesti faima si avere.
In viata ta amoroasa…Acest tip de vis sugereaza ca esti foarte idealist, fiind un perfectionist care are asteptari nerealiste de la persoana care te iubeste. Aceasta poate fi o cauza a nemultumirii tale legata de relatii. Visul tau iti da din timp un avertisment ca sa lasi la o parte asteptarile nerealiste pentru ca vei pierde o relatie care inseamna ceva pentru tine.
In viata ta de la serviciu…Natura ta ambitioasa s-ar putea sa te faca antipatizat de colegi. Sau increderea excesiva pe care o ai in tine s-ar putea sa-i ofenseze pe altii. Visul tau iti da un avertisment de la subcontientul tau ca muncesti prea mult. Relaxeaza-te putin la serviciu si nu trece de ambitiile excesive. Aminteste-ti ca succesul tau mai depinde uneori si de altii. Deci acorda atentie avertismentului din visul tau. Cand visezi ca intalnesti strainiEste un mesaj care depinde de genul si de varsta persoanei pe care o intalnesti, ca si circumstantele in care are loc intalnirea. Acest vis nu inseamna ca vei intalni pe cineva care iti va aduce oportunitati. De fapt, strainul esti TU, personalitatea ta ascunsa, secretul pe care tu ar trebui sa-l scoti la iveala.
In viata ta amoroasa…Un asemenea vis sugereaza ca esti sufocat in casatorie sau in relatie. Visul tau te sfatuieste sa nu-ti fie frica sa fii tu insuti. Daca vrei sa-i vorbesti neaparat mintii tale despre ceva, fa-o. Multe persoane inabusa adevaratele lor sentimente de frica de a-si arata adevaratul eu. Asta este foarte nesanatos si poate fi radacina unor boli severe care te vor macina incet.
In viata ta de la serviciu…Te simti neconfortabil pretinzand ca esti altcineva. Ai putea crede in ipoteza gresita ca practici virtutile ipocriziei pentru a putea merge mai departe. Daca asta simti, incearca sa petreci ceva timp singur.Cand visezi ca zboriAcesta este un vis esential care reveleaza o dorinta ascunsa de a avea un iubit sau un prieten destul de celebru. De asemenea arata ca ai ambitii ascunse si ca in secret visezi sa dobandesti faima si avere.
In viata ta amoroasa…Acest vis sugereaza un sentiment de superioritate in relatie. Este clar ca relatia cu partenerul tau trece printr-o perioda buna. Dar ai o frica ascunsa de obstacolele care s-ar putea ivi si care v-ar umbri fericirea. Acest vis transmite faptul ca obstacolele pot sa apara din senin. Mai bine te relaxezi si te lasi dus de val.
In viata ta de la serviciu…Increderea ta mascheaza o frica ascunsa ca ceva iti ameninta pozitia sau jobul. Simti ca poti vedea imaginea in ansamblu, dar ai senzatia ca iti scapa ceva. Visul tau te linisteste ca daca obstacolele apar, vei fi capabil sa le faci fata. Intre timp, odihneste-ti mintea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu